LynxLynxLynx

The blog of a much outgoing, eccentric and open-minded lynx, living in Trondheim

June 29, 2014 Uncategorized

Kjære bamse

Jeg vil ikke skilles fra verdens beste bamse. Jeg er utrolig glad i deg. Jeg er betatt av ditt ytre, søteste bamse og forelsket i ditt indre. I alt elsker jeg hele deg og vil ikke miste deg igjen. Du er min beste venn og elsker deg utrolig mye. Jeg er lei meg for alt som har skjedd.

Du er virkelig den mest fantastiske kjæresten som jeg har hatt. I opp og nedturer, har du alltid vært der for meg. Jeg føler jeg kan regne med deg når som helst, og hvor som helst. Det finnes ikke et annet menneske som kan løfte meg så høyt opp igjen når jeg er nede, selv i denne situasjonen klarer du det, eller trøste meg når jeg er trist. Alt vi har delt opp til nå betyr så utrolig mye. Men du har også de små persontrekkene, som gjør deg enda med fantastisk. De små tingene i hverdagen synes jeg faktisk er viktige, når du er så søt og kosete. Det finnes heller ingen jeg kan le så mye med, og være hundre prosent meg selv sammen med.

Jeg elsker deg, bamse! Ingen annen bamse kunne få meg til å føle meg så utrolig lykkelig og glad som når jeg er med deg.

Men her har realiteten nådd meg; Du kan ikke elske meg igjen. Jeg skjønner det. Jeg beklager at jeg fikk oss hit. Jeg skulle ønske jeg hadde vært sterkere slik at vi aldri driftet ifra hverandre. Det håper jeg at jeg kan bli, slik at jeg ikke sårer noen igjen og at vi kan forbli venner, for du har betydd så mye for meg at det vennskapet du gir meg ikke kan ende her. Omsorgen du har gitt meg i løpet min kjærlighetssorg har gjort alt så mye lettere. Jeg innser at jeg virkelig må komme meg videre.

Finn noen du kan gi din kjærlighet til. For det skal jeg gjøre mitt aller beste for å få til selv. Jeg skal ta alt det gode med meg videre og gjøre mitt beste for å få det godt, om jeg så er alene eller finner en annen. Du er alltid velkommen i livet mitt.

Takk for alt.
– Sarahpus
20140628-162542-59142604.jpg